Cu mai multe amânări, iată că până la urmă, bazinul ˝˝olimpic˝ din Subcetate este gata. Gata de a fi tăiată panglica, că în rest, ar mai fi multe de făcut.

Cu nesimțire caracteristică, Celentano de Arad și un sobor de politruci penele de pe la primărie și județ au descins ieri, cu 2 zile înainte ca ministrul dezvoltării să vină să inaugureze investiția făcută cu bani de la Compania Națională de Investiții, în incinta bazinului olimpic pentru ˝a fura startul˝cum se spune în sport și a se da în spectacol față de ziariștii de casă. Păcat că nu au făcut și o baie, îmbrăcați desigur.

Degeaba va tăia joi ministrul pesede panglica, pentru că noi, oamenii de rând, nu vom putea duce copii la bazin încă mult și bine, pentru că, nu-i așa, mai trebuie îndeplinite niște proceduri, trebuie făcute niște angajări pe pile …

Concret, Primăria va trece bazinul la Recons, iar instituția păstorită cu salar baban de fostul primar portocaliu de Ineu, Mehelean, va trebui să se ocupe de angajări și alte cele. Vă dați seama că se fac recrutări pe bază de origine sănătoasă, cât mai portocalie, ca să fie răsplătiți votanții lui Jiță Falcă din ultimii 14 ani.

După cum știm profesionalismul demolatorului Falcă, se va deschide ștrandul și la bazin va fi tot lacăt!

Noemi LANG