Începând de ieri, aerul din toate cartierele Aradului miroase a rahat. Facebook-ul duduie de postări, toată lumea este disperată, caută explicații, autoritățile locale tac, complice.

Mirosul provine din canalizarea orașului. Zilnic, 30 de tone de fecale ajung în stația de epurare din zona aeroportului, unde se transformă în primă fază într-un nămol care mai apoi este uscat în aer liber și apoi este transformat în îngrășământ. Vântul duce mirosul în cartierele apropiate și dacă este mai puternic, mai ales când este vremea mai caldă, mirosul cuprinde tot orașul.

Deși au promis că vor planta o barieră de vegetație care să mai oprească din circulația aerului irespirabil spre oraș sau chiar o stație modernă de incinerare, cei de la CAC nu prea au făcut nimic, după cum puteți mirosi fiecare arădean.

Dar, să nu disperăm, este abia primăvară, de acum încolo poate fi și mai rău!

Kompania

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei, singurul care papa rahat este Dubatz , care scrie fecale. Mirosul vine de la Fantanele, de la ingrasamant pentru terenuri, dar daca te-ai îmbătat cu o seară înainte, poti scrie orice tîmpenie, ai macar o scuza.

Comments are closed.