Din ciclul Pizzeria Salvează România, inițiat de Gheorghe Falcă, acest veritabil Celentano de Arad, suntem în măsură să vă aducem la cunostință faptul că edilul vostru șef are intenții mărețe. Cel puțin așa susțin sursele noastre comuniste, că Falcă – elementul care a adus Aradul la stadiul de o comună mai răsărită între Oradea și Timișoara, vrea să deschidă o pizzerie în incinta Liceului Economic, clădire aflată într-un amplu proces de reabilitare.

Zilele trecute Celentano chiar a fost pe acolo, a dat o geană, cum se zice, că, deh, dă bine în preajma alegerilor europarlamentare. Nu știm ce a căutat pe acolo, în afară să identifice un posibil loc pentru afacerea sa cu pizza, că PSD se laudă că ei au investiti în reabilitarea clădirii cu pricina (vezi foto jos).

Dar, pe la stadionul UTA, că tot se apropie termenul de finalizare a lucrărilor, când va ajunge Celentano? Sau pe ulițele comunei Arad, să dea ochi cu arădenii simpli pe care i-a umilit și pe care continuă să îi umilească? E fricos al dracului primarul nelegitim al Aradului.

Expertul Contabil