Nu dorim, acum, să intrăm în amănunte, însă puterea pe care Celentano de Arad, acest GIGI care a transformat Aradul într-o comună nai răsărită între Oradea și Timișoara, i-a dat-o viceprimarului Levente Bognar este de-a dreptul neverosimilă. De-a dragul și de-a necesitatea voturilor comunității maghiare din Arad, tot ce cere Bognar este acceptat de Falcă. Toate parangheliile ungurilor sunt plătite din bani publici, toate figurile din capul vicelui sunt acceptate. Dar, despre astea cu altă ocazie.

Acum vrem să ne oprim asupra unui fluturaș care a fost pus de către angajații Recons, dacă nu ai Poliției Locale, pe parbrizele tuturor autovehiculelor parcate în zona așa zisului Parc al Reconcilieirii (de parcă românii s-au conciliat vreodată cu ungurii…).

Citiți și vă minunați ce a putu scoate din puțul gândirii… Primăria. Chiar cu riscul de a fi catalogați șovini, i-a mai mereți voi în… câmpia voastră, că a noastră e ocupată de români!

O.R. BOZG

P.S. Despre afacerile imobiliare ale vicelui PMA, data viitoare. Așteptăm provincia (cunoscătorii) să completăm datele.

1 COMENTARIU

  1. Fain ar fi fost să sune așa:”….vă rugăm, să vă alăturați nouă, la un bogracs ș-o cseresznye palinka! Veniți fără mașini c-o fi lată dă tăt! In cazu în care nu veniți, să vă stea-n gât! VĂ AȘTEPTAM CU DRAG si tăte cele pe masă!” Asa-i frumos intre vecini!

Comments are closed.