Lista pentru Parlamentul European începe cu Victor Ponta și îl include pe actualul comisar european, Corina Crețu, dar și pe fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă!

PRO România doreşte să mulțumească tuturor celor care au susținut partidul prin semnătura lor. Astăzi s-au depus oficial listele la Biroul Electoral Central. Cei peste 5.000 de arădeni care au semnat în scurtul timp de când organizația locală și-a început activitatea, au pus și ei umărul ca PRO România să poată veni în fata cetățenilor cu o listă de oameni profesioniști care să-i reprezinte în Parlamentul European.

Prezența lui Victor Ponta pe primul loc este motivată de faptul că oamenii care îl sprijină trebuie să voteze cu PRO România. Fostul premier a declarat că un alt motiv este acela că nu îi este frică, ca președinte de partid, să fie în prima poziție, cum se întâmplă la PSD, de exemplu.  

Puținul timp în care am vorbit cu oamenii pe stradă sau în casele lor, arată o deschidere către mesajul PRO România. Cei care au venit alături de noi, fie și printr-o semnătură acum, ne-au dat încredere că putem contribui la o schimbare pozitivă. Suntem optimiști că asta se vă vedea în realitate în curând”, declară reprezentanții PRO România Arad.

Primii 10 candidați ai PRO România, 5 femei și 5 bărbați, în cursa pentru Parlamentul European sunt:

  1. Victor Ponta
  2. Corina Creţu
  3. Mihai Tudose  
  4. Iurie Leancă
  5. Geanina Puşcaşu
  6. Gabriela Podaşcă
  7. Cristian Cosmin
  8. Ioana Petrescu
  9. Mihai Sturzu
  10. Ionela Danciu