Acum, în prag de primăvară, Flacăra Roşie – ediţie de rit nou – împlineşte 12 ani!!! Dintre care, nota bene!, zece ani şi jumătate pe print, adică ediții tipărite. E mult? E puțin? Noi, și nu numai noi, spunem că e foarte mult, mai ales că în această perioadă n-am iertat pe nimeni!

În cei 12 ani am arătat Aradul așa cum e: cu bune și rele. I-am arătat și pe politicieni așa cum sunt, mai mult cu rele. Cele bune? Hmm, cam cât mătreața pe mustața lui Dragnea sau pe bretonul lui Băsescu.

Mulți se (și ne) întreabă că de ce nu mai apare Flacăra Roșie în format tipărit. Păi, din două motive: Al doilea e că ăsta-i mersul presei, mai pe online, mai pe citit pe telefon, mai pe tabletă. Ziarul clasic (hârtia fâșâită) e mai tradițional, dar mai puțin uzual. Și, ca să vă spunem și al doilea motiv, acesta e mai simplu: Aradul nu mai are chioșcuri de difuzare a presei, acestea fiind demolate de specialistul nr. 1 al demolărilor: Gheorghe Falcă!!!

Repetăm, avem 12 ani de funcționare (ca mașina de cusu „Ileana”, pentru nostalgici). Adică, tradus în limbaj politic, vreo 3 mandate. Falcă, acest Celentano de Arad, are patru. A avut un mandat în plus, timp în care a desființat majoritatea chioșcurilor stradale. Ce la vie! – vorba franțuzului Pișta.

Noi rămânem oricum pe piață încă 12, 24, 36 de ani (multiplu de 12, că știm și matematică), că doar nu poate să dărâme Falcă și www-ul, adică mediul online? Ar fi culmea!

Vă mulțumim că ați fost, sunteți și sperăm că veți fi alături de noi. Și, pentru asta, bem un pahar și în sănătatea Dumneavoastră, stimați cititori comuniști! Bani de șampanie nu avem ca și politicenii, parlamentarii, bugetarii, funcționarii publici (de la edili șefi până la…), dar găsim noi ceva… lichide penetrante. La bună vedere!

Biroul Organizației de Bază 

2 COMENTARII

Comments are closed.