Sâmbătă pe ¨Motorul˝ trebuia să fie spectacol. De fotbal. Conducerea tehnică ne-a anunțat că a pregătit bine jucătorii pentru acest meci iar conducerea clubului ne-a dovedit că respectă arădenii și a mărit la 25 de lei biletul de intrare.

Suporterii timișoreni, cam 300 la număr, au venit și au ocupat locul în cușca pregătită special iar peluza arădeană a fost plină de tineri hotărâți să-și susțină echipa pentru o nouă victorie asupra rivalilor de-o viață din Cimișoara.

Și a fost spectacol. În tribune. Galeria arădeană a avut o coregrafie impresionantă, din păcate au anticipat un deznodământ al meciului care nu s-a mai întâmplat. Druckerii de la sud au simțit că ai lor sunt într-o zi bună și i-au încurajat de au rupt gardurile, la propriu.

În teren nu a fost spectacol. Sau a fost unul prost pentru noi. Utiștii parcă aveau plumb în picioare și evitau să deranjeze poarta movilor iar adversarii se întreceau care să ne dea gol. Și ne-au dat două, ca să fie siguri de victorie.

După meci, suporterii au plecat supărați și înjurând pe toată lumea, galeria le-a arătat dosul jucătorilor la final de meci, conducerea a zis ca trece la sancțiuni financiare iar fotbaliștii și rezerva de antrenor zic și ei că au fost slabi și că se vor revanșa ei cumva, în campionatele viitoare probabil, că în ăsta e mai greu.

Acum, după ce ne-am liniștit un pic, totuși nu suntem în clar și ne frământă o întrebare. A fost sau nu a fost?

 

Chibițul