Într-una din zilele trecute, la Arad a fost prezentă Veoreeeca Dăncilă, acest element ambiental cu pretenție de premier al României, dimpreună cu mai mulți miniștrii din așa-zisul guvern condus de moadmoazela și pupila lui Liviuț „TELDRUM” Dragnea, de le Teleorman. Că motivul invocat a fost cel al vizitării „orașului” Lipova este unul penibil, acest orășel (sunt comune în Arad mai mari și mult mai dezvoltate!) fiindcă acolo e primar PSD, nu prea ține. Noi, vechi comuniști cum suntem, suntem convinși că adevăratul motiv a fost o bifare de acțiune în campania electorală pentru „europarlamentarele” ce va să vie. În fine, că rezultatele se vor dovedi a fi egal cu „mulțimea vidă”, o să vedeți la pulivară, ca orbul. Cert este că după Lipova Dăncilă & comp. de suflători în drâmbă au făcut o vizită pe furiș la Prefectura Arad. Mare corajie or avut, dar nu știa madama de la Palatul Victoria ce o așteaptă. Huiduieli, bla, bla, bla, toată gama și arsenalul folosit în asemenea momente. La Prefectură delegația PSD a fost primită de către Doamna Florentina Horgea, cea cu care Veorica a avut în întrevedere de… lucru. Sau de pierdere de vreme, mai bine zis.

Dar, haideți să trecem la subiectul propriu-zis și să parcurgem o parte a comunicatului emis de Prefectură:„Primul-ministru al României, doamna Viorica Dăncilă, a vizitat astăzi mai multe obiective din Județul Arad (????, n.red.) finanțate de  Guvern și din fonduri europene. Doamna Prim-ministru a fost însoțită de ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici, de ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, de domnul Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenorat – ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni, domnul Ștefan Oprea, de Ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul Daniel Breaz. De asemenea, din delegație au mai făcut parte doamna deputat Natalia Intotero, domnul deputat Dorel Căprar, președinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților, domnul deputat Florin Tripa, domnul deputat Adrian Todor, respectiv Prefectul Județului Arad, doamna Florentina Horgea și Subprefectul Județului Arad, domnul Vasilică Damian.”

Oricât ne-am belit ochii nu am văzut niciunde numele senatorului de Arad Mihai Fifor, deși după „chipurile” pe care le-am primit a fost și el prin zonă, și chiar prin zona centrală. A fost considerat cantitate neglijabilă, a fost considerat irelevantă prezența dumnealui, draq știe. Cum, să nu-l bagi în nicio samă pă viitorul candidat al muribundului PSD Arad (nici cele mai performante aparate nu mai poate aduce la viață partidul în actuala formulă de conducere)? Să fie un semnal de alarmă? Nu băgăm mâna-n foc că a fost cu intenție omiterea numelui lui Fifor, dar cum avem șpioni înfiltrați…

P.S. Nu ne-ar mira să urmeze o conferință de presă Horgea – Fifor, care să dreagă puțin busuiocul, însă altceva că să se mai spună acolo? Că, de exemplu, la la noi PSD este pe-o mână cu Falcă și al lui PNL, de a juns Aradul o comună mai răsărită între Oradea și Timișoara? No, spuneți voi dacă nu e așa.

P.S.2 După Lipova și Arad, Dăncilă a poposit în județul de la sud (să se audă-n toată țara/ m… Poli Timișoara!), la Giarmata. Acolo unde a fost primită mai ceva decât la Arad.

Biroul Antipresă

(p)