Impropriu spus PSD Arad, pentru că situația de acum de la organizația arădeană a partidului de guvernământ este tragi-comică, numai pesediști nu mai sunt. Nu intrăm în detalii, însă cine știe… cunoaște, iar pe novici, pe arădenii de rând nu-i interesează partidul lui Dragnea și a bodyguard-ului Căprar Doreeeel. Atâta vreme cât va persista situația actuală, de lehamite, de lipsă crasă de interes soră cu coabitarea cu puterea locală, nici nu e de mirare că Falcă și ai lui fac ce vrea „mușchiul” lor în Arad.

Când era să zicem că dinspre Căprar@co. „mucles”, hop a sărit și Mihai Fifor să-și dea cu părerea. De fapt să se fakă kă critică faptul că Geanina Pistru, marchiza de Hășmaș, această adevărată Elena Ceaușescu a Aradului, își parchează anapoda jeep-ul propriu și personal. Păi, maestre Fifor, senator, ministru etc., noi am scris despre parcările anapoda, de toată sula ale marchizei de Hășmaș (întâia pe lista de moștenitori ai „imperiului Budigoaiei” de la Hășmaș) de luni bune de zile. Dar, voi, pesediștii de Arad, ocupați până peste cap cu „treburile” de prin Parlament sau lângă, ocupați să vă faceți mendrele proprii și personale ați cam neglijat aceste aspecte. La fel cum le-a trecut cu vederea și Poliția Rutieră (parcă Ministerul de Interne este condus de către PSD, nu?) și la fel cum i-a durut în cot și pe gardienii publici, comunitarii aflați în subordinea puterii liberale locale.

Unul dintre comuniștii care scriu la Flacăra ne suflă în cască faptul că marchiza Geanina de Hășmaș parchează unde vrea intelectul ei pentru simplu fapt că are ce să parcheze. Are mașină sub cur, nenică, și încă ce mașinoacă. Pe când la PSD Arad… poate doar bolizi second-hand ai interlopilor care s-au aciuat, în ultima vreme, pe la sediul partidului.

Numai mâine nu-i poimâine și BINE ar fi să nu avem dreptate, însă, la Arad, vai de curul pesediștilor de conjunctură. Atunci să-i vedem pe unde scot cămașa, că Jeep-urile nu e la ei, e la Geanina și ai săi hoaveri ce conduc Aradul.

O. PANĂ de la turnătorie

Foto sus: Flacăra roșie