Visele de preamărire ale Geaninei (fostă) Pistru, cea care parchează unde vrea ea Land Roverul alb, primit de la fostul bărbat, încep să prindă contur. În parcul ce trebuia să fie o parcare în viziunea actualului europarlamentar Jiță de Brucsel, prezent și el la eveniment, s-au adunat ca să se strângă crem-a-la-crem a organizației municipale și au anunțat că care va fi următorul primar penele de Arad în persoana lui Sergiu Bîlcea. O fi bine, o fi rău, vom vedea cum își va impune madam Geani ideile pe la ˝chilometrul˝ zero al Aradului, dar avem încredere că știe ce face. Mai ales Sergiu, viitorul fost vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. Apropo, de câtăva vreme am aflat că Bâlcea ar fi singurul dintre șefii Aradului, atât de la județ, cât și de la municipiu, care își conduce și propria afacere, având nu mai puțin de 150 de angajați. Iar obiectul de activitate al firmei, transporturi rutiere internaționale, nu se prea „lovește” cu cele ale CJA și Primăria Arad. Zice ANI, nu noi …

La președenția județului, peneliștii merg tot pe mâna lui Iustin Marinel Arghir Cionca de Pecica, acest dansator printre gropile din asfaltul drumurilor din județ, mai ceva ca Justin Biber în fața puștoaicelor ude.

Până atunci însă (la alegerile locale din iunie 2020) Călinuț Bibarț preia fotoliul de primar interimar, iar postul de viceprimar interimar îi va fi atribuit… sau lasă! Dacă și un biet bufon, cântător în drâmba lui Falcă, a ajuns să fie vice… vai de Aradul nostru.

PNL cel mai bun din RSR

(p)

3 COMENTARII

  1. Așa cum o numiți dumneavoastră ,contesa de Hășmaș a facut multe lucruri bune pentru Arad, in schimb dumneavoastră stați bine mersi pe un scaun și scrieți articole care aduc numai jigniri,mai bine ați face și dumneavoastră ceva pentru Arad,că de jignirile răutacioase a celor invidiosi suntem sătui,altceva nu știți decât să jigniți,probabil nu m-ai aveți subiecte de scris, și trebuie să ieșiți cu ceva in față!

  2. Si cam ce fel de lucruri mărețe a făcut domnia ei pentru Arad? Spune-ți sa aflam și noi !

    • A plantat flori în asfalt, a adunat gunoiul de pe Mureș și s-a plimbat cu bicicleta. Aaa,era să uit, a dănţuit la Oktober Fest.

Comments are closed.