Averea Rovanei Plumb, obținută în condiții extrem de dubioase din punct de vedere legal (la baza stând, ca în cazul oricărei slugi a lui Dragnea, recompensată cu contracte plătite din bani publici: traficul de influență) nu-i o excepție, ci o regulă în cazul politicienilor români, care au făcut din bugetul statului sursa exclusivă a îmbogățiriilor! Exact acest gen de lichele oportuniste, care n-au produs nimic în viața lor, n-au administrat nici o entitate care realizează plusvaloare (venit), dar, exploatând sistemul de relații (tragic de influență) au acumulat o avere de se sperie și ei de mărimea ei, au determinat numirea Codrutei Koveși că procuror general al parchetului european. Pentru că, ceo din UE știu exact că D-na Kovesi știe, cu certitudine, cum au făcut averile aceste specimene, care au creat din partidele politice cele mai veroasa și mai periculoase grupări de crimă organizată din Europa și pe asta mizează europenii. Iar opoziția și lupta disperată, fără scrupule, limite și menajamente, a pesedistilor din grupul Dragnea (Rădulescu, Nicolicea, Iordache, Dorneanu, Enache, Nicolae, pe care Dragnea i-a mituit cu contracte publice, funcții, salarii și pensii speciale), împotriva numirii Codruței Kovești la parchetul european, arată exact care este adevărul, respectiv cât de coruptă este clasa politică românească.

Să te duci la Bruxelles cu una care a fost acuzată, oficial, de corupție (că a atribuit, nelegal, la solicitarea celui ce-a pus-o în funcție, o insulă), fără nici un pic de jenă, nu e numai tupeu si aroganță, prostie, ci și un afront și o batjocură la adresa celor corecți și cinstiți din PE, pe care îi sfidezi si-i tratezi ca pe niște fraieri, pentru că, deși au avut prilejul, nu s-au folosit de funcții și poziție că să se îmbogățească, precum Plumb și alți politicieni români.

Propunerea de numire a lui Plumb ca și comisar european, e tot atât de logică și oportună precum numirea lui Iuda iscarioteanul ca simbol al virtuții! Din păcate, acesta este nivelul politic și moral al PSD și a slugilor lui Dragnea care, nu se mulțumesc să jefuiască doar bugetul public al României, ci vor sa-și transfere metehnele si în UE, pe al cărei buget au pus ochii fii lui Dragnea, Plumb și Dăncilă. Numai că UE nu e România și electoratul UE nu e electoratul român!

Pavel ROMAN