În cursul săptămâni trecute, ALDE Arad ,a ales un președinte interimar la organizația de municipiu, în persoana domnului Iulian Octavian STANA. Acesta este lector universitar doctor, prodecan în cadrul Facultății de Medicină a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Pentru o democrație tânâră și relativ fragilă, așa cum este cea din România, comportamentul politic al generațiilor tinere este un element foarte important.  În prezent, nivelul de participare și împlicare al tinerilor în politică este unul destul de scăzut, atât la nivel național cât și local. Având în vedere că tinerii de azi vor fi cetățenii de mâine, unul din obiectivele mele va fi atragerea și implicarea acestora în viață politică arădeană și nu numai. Dorim ca acestia să se implice politic si nu numai în schimbarea felului în care se dezvoltă orașul Arad și implicit județul. Împreună cu domnul deputat Eusebiu Pistru, președinte al Organizației  ALDE Arad și cu colegii noștri de partid, vom deschide ușa tinerilor ce doresc implicare în viața politică, și sperăm că prin acest demers al nostru vom deschide o cale către un viitor, mai mult sau mai puțin îndepărat, în care tinerii se vor implica pentru schimbarea culturii politice actuale”, a declarat Iulian Stana.

La rândul său, Eusebiu Pistru, președintele organizației județene ALDE Arad a precizat: “Doresc sa formez o echipă tânără si eficentă, atât la organizația de municipiu, cât și la organizația județeana ALDE Arad. Putem face lucruri frumoase pentru comunitatea noastră, dorim sa facem politică pentru cetățeni și în folosul lor. Avem mult de muncă împreună, iar tinerii sunt viitorul acestei țări și merită o șansă pentru viitorul lor”.

B.P.