Stimați tovarăși și pretini! Cu mândrie proletară și comunistă în suflete și inimi ținem să vă readucem aminte sau să vă informăm (după caz) că mâine, sâmbătă, la o zi după Ziua Morților, în Arad va poposi nimeni altul decât președintele scumpului nostru partid de sorginte comunistă PSD, tovarășa Veorica Dăncilă. De loc de prin Teleorman, tovarășa Dăncilă s-a gândit să viziteze Aradul cu un scop binedefinit: să se întâlnească cu oamenii muncii de la noi, cu membrii de partid PSD, atâția câți au mai rămas, și să-și facă campanie electorală. Că tovarășa Veorica „altă întrebare” vrea să ajungă și președinte al României, să stârpească capitalismul impus de dușmanii poporului nostru muncitoresc și multilateral dezvoltat prin alte țări, Germania, Spania, Italia etc..

În această vizită de lucru istorică, tovarășa Dăncilă va fi însoțită de o întreagă cohortă de partid și de stat, în frunte cu Mihai Fifor, care deși e oltean la origine a ajuns prin voia sorții și a listelor de partid, senator de Arad. Numai bine, că doar astfel îl vor putea revedea arădenii pe cel din PSD care-i reprezintă în Senatul României. Că altufel îl văd doar din Paști în Crăciun, și pe la televizor, că tovarășul Fifor e tare ocupat la Bucale, să fie badegard și să-i ducă trena Veoricăi de Teleorman, iubita și stiGmata noastră președinte de partid. După ce s-a perindat pe la diverse ministere din guvernul Dăncilă, după ce a avut onorifica, dar pe deplin meritata funcție de prim vicepremier, parcă, Fifor revine în bietul nostru oraș (tranformat de olteanul Falcă în comună) să facă, să facă… ce? Ce a făcut și până acum, adică mai NIMIC, în afară doar de a emite zgomotoase promisiuni rămase, cum altfel?, neonorate.

P.S. Ne întreabă cineva dacă deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, va fi prezent la măreața și istorica vizită (poate ultima în această calitate) a Veoricăi Dăncilă? Poate că va fi și el prin zonă, asta dacă nu va fi pe la Moneasa, loc unde și-a făcut veacul în ultima vreme, când a mai dat pe acasă. 

(P)

Bade GARDUL

Foto: podul.ro