Una dintre cele mai performante organizații ale PNL din țară a fost pusă la colț de Guvernul Orban. Așa s-ar traduce, dacă vreți, faptul că nici un reprezentant al PNL Arad nu a fost luat în calcul, cu adevărat, pentru vreun portofoliu ministerial. Guvernul a fost croit fără arădeni iar aceasta este o consecință a „politicii de cadre” pe care PNL Arad a practicat-o la Arad încă de pe vremea când era PDL. Aproape nimic n-a crescut la umbra liderilor mediocri ai partidului. Sau mai bine zis nu a lăsat Falcă să crească. Cum apărea câte unul mai răsărit, cum îi tăia Ghiță de Dideștii de Oltenia elanul.

PNL Arad este privit, de la București, drept o organizație cu oameni de slabă calitate. Desigur, există și excepții, însă puține sau marginalizate, așa cum am mai zis, într-o filială condusă discreșionar de la Bruxelles, de către Celentano de Arad.

Când vor înțelege că trebuie să schimbe macazul și să se debaraseze de cei care-i țin pe loc în mediocritate și cumetrii, doar atunci liberalii arădeni vor ajunge să conteze cu adevărat. Inclusiv la publicul larg. În rest Falcă e peste tot și toate.
NEWSAR
P.S. Poate vă veți întreba pe cine să fi ales Orban? Păi, nu musai de la pediști sau pedeliștii lui Falcă. Mai sunt, puțini ce-i drept, și liberali veritabili, de calitate. Însă cum le-a fost închisă gura… Poate vreun secretar de stat, ceva. 
Foto: ziare.com