Scrisoare deschisă celor care astăzi conduc activitățile Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Arad, precum și reprezentanților arădenilor in Parlamentul României.

Au trecut opt ani de când serviciul SMURD din Arad, dotat cu elicopter, funcționează perfect în interesul cetățenilor din județ și al celor din vecinătatea noastră, Bihor, Hunedoara, Timis și Caras Severin!

Orgoliul nemăsurat al unor oameni politici din Timis a dus la mai multe tentative eșuate de a prelua elicopterul SMURD la Timisoara!

Anticipez că acest subiect va reaparea pe buzele unor oameni cu frustrări profunde !!!
Datoria voastră de aleși ai arădenilor este să vă luptați cu aceste mentalități, așa cum am făcut-o și eu ca ministru atunci când am dotat zona de vest cu acest elicopter destinat salvării de vieți omenești, cât și ulterior în calitatea de senator pentru menținerea lui in Arad!

Acum voi sunteți reprezentanții arădenilor și voi trebuie să vă luptați pentru arădeni până la capăt, astfel încât lucrurile bine făcute să rămână așa!!!!

P.S. Sunt discuții, și nu puține, că elicopterul SMURD nu poate ateriza direct pe acoperișul Spitalului Județan Arad. Pentru reducerea timpului în care bolnavul transportat de către elicopter să fie mai redus. Din câte știm, deși nu suntem sută la sută informați, elicopterul SMURD ar putea ateriza și pe acoperiș, puțină ordine pe acolo, puțin lift etc.  Numai că de acolo nu se prea pot încasa comisioane, știți la ce referim. Mai ales că SJ Aradul aparține (finanaciar vorbind) de Consiliul Județean Arad. Mai bine iei șpagă la angajarea unui medic făcut la apelul bocancilor de către Banca Ardelean, decât să faci funcțional heliportul de pe acoperișul spitalului. NU?  (redacția)