Când facem această afirmație avem argumente solide, PRO România, partidul lui Victor Ponta, ar fi singura soluție ca organizația din Arad a PSD să prindă viață și să reînceapă să conteze pe planul politicii locale. Asta, bineînțeles, după ce PSD Arad scapă, în primul rând, de balastul numit Dorel Căprar, actualul președinte și deputatul care nu a făcut nimic pentru orașul, pardon comuna noastră.

Pentru cei din lumea politicii nu este un secret faptul că parte importantă din vechii pesediști, cei mai importanți din toate punctele de vedere au trecut la organizația arădeană a PRO România, coordonată de către Flavius Măduța (foto), fost deputat PSD. Adevărații pesediști arădeni, atât din municipiu, cât mai ales din județ, au considerat că se regăsesc mai bine alături de Măduța, decât de infatuatul de Căprar. Cel care, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, nu i-a mai băgat în nicio seamă pe colegii din PSD, aroganța semidoctului devenind enervant de apăsătoare în organizație.

Dar, vorba aia (a orbului), ce a fost am văzut, ce va fi vom vedea. Nu de alta, dar ar fi păcat și nesănătos ca și de această dată PNL-ul Contesei de Hășmaș (Geanina Pistru Popa), că Falcă a început să nu mai conteze în propoziție, să defileze de unul singur în Arad.

R.D.