Proaspăt reîntors (nu pentru și cu multă vreme în urmă) de la aburii din Grand Place, de la Bruxelles, Jiță de Dideștii de Oltenia s-a rupt în figuri într-o ședință ad-hoc a PNL-ului local. Adică peneleul arădean, cu tot cu reprezentanții de seamă din județ. Într-un mod dictatorial, așa cum l-a impus la PD, PDL, PNL și dracu mai știe pe unde a mai fost, vâzându-se la putere la nivel central, Jiță de Oltenia a dictat celor pe îi mai consideră subalterni, ceva de genul: schimbați toți directorii, începând de la deconcentrate și terminând cu…. alții, ce nu sunt din PNL.

Câțiva peneliști, cu capul pe umeri, neinjectați suficient cu virusul Falcă, i-ar fi zis acestui Celenetano de Arad: păi, ce să schimbăm, că peste trei sferturi dintre directori sunt ai noștri, ai PNL-ului. Că PSD din Arad, vai mama lor, nu a fost în stare să-și impună prea mulți oameni în funcții de conducere! Bolnavul de putere, și nu numai, a lăsat-o mai moale și le-a cerut, totuși, să aibe grijă ce fac în lipsa lui. De parcă Geanina Pistru, Contesa de Hășmaș, ar sta cu mâinile între sâni, să-l aștepte pe Falcă vină și să-i dea ordine.

Desconcentatu 

 

2 COMENTARII

  1. Dacă fiecare s-ar ocupa de treaba lui,ar fi perfect. Atunci,trebuie sa Îți și asumi consecință deciziilor. Din păcate la noi,fiecare se ocupa de treaba altuia deci avem o problema și cu asumarea responsabilității.

Comments are closed.