De o vreme bună încoace îl tot sfătuim pe Doreș Căprar, încă președintele PSD Arad, să lase pe altcineva în locul său, după ce a pus osul (sprijinindu-l tacit pe Falcă) la distrugerea orașului Arad și transformarea acestuia într-o comună mai răsărită. Dar, înfocatul electrician de pe mașina cu scară de le Uzina Electrică, s-a făcut că nu aude, ba chiar ne-a trimis mesageri să-i dăm pace. Pace îi poate da doar Dumnezeu, că de liniștit a început și îl va liniști Direcția Națională Anticorupție.

După ce și-a făcut din organizația din Arad o castă proprie, dându-i afară sau forțându-i să plece pe vechii membrii, mai membrii decât nimicurile (atât ca număr, cât și ca valoare) pe care i-a atras el, a crezut că tot ce zboară se mănâncă. Ei, cu tot cu banii… așa cum i-ai făcut, ai reușit să cumperi anumite tăceri, a venit și vremea notei de plată. De ce nu pleci de la conducerea PSD Arad, așa cum te-am sfătuit în dese rânduri, și să-ți vezi de golumbii tăi? Ai vrut DNA-ul? L-ai avut. Și dacă tovarășii din presa centrală, că asta locală…, îmi pare rău despre colegii mei., susțin că ăsta e doar începutul… sfârșitului. Ce draq mai aștepți? Să te sfătuiască, învețe soții troacă ce să faci? Sau ei e în tabăra opusă, a fratelui tău întru țâțâ, senatorul…

În cazul tău nu este valabilă zicala că până la Dumnezeu de mănâncă sfinții. Tu ai mâncat sfinții și tot nu ai ajuns la Dumnezeu!

P.S. Domnule Căprar, rezolvați-vă problemele, că nu e tumnai ușoare, și apoi ne vedem și vorbim când ne întâlnim. La bună videre!

R.D.