Geanina Pistru, Contesa de Hășmaș, mare lideriță prin PNL Arad (la organizația de muieri), se pare că cam pică, ușurel, da asigur. Să nu vă gândiți le ce ne-am gândit noi, comuniștilor și tovarășilor neduși la Sfânta Biserică. Pică, doamna, că orice urcuș are și o căzătură, picătură maximă, mai pe românește. Par exemplu, mai marii PSD-ului arăean, care și-au dat cu stângu în dreptul de fomiști ce erau, și încă mai sunt, și au ajuns pe la tribunale să dea cu subsemnatul.

Geanina a luat, zilele trecute, niște frasturi de la Gogu Falcă de Dideștii de Oltenia, de nu s-a văzut. Asta să vadă și ea cam cine și cam cum e să fii șef peste Arad. Și Falcă, la sfârșitul săptămânii trecute le-a cam arătat cu ce se mânâncă politichia arădeană. Că nu i-au ieșit toate jocurile cum a vrut el, și că a cam rupt-o în fericire pe anumite domenii, asta e altceva, vom scrie cu altă ocazie.

Până atunci vi-am prezentat o fotografie, ciordită de de pe facebok, și care spune totul. E vremea schimbărilor și la PNL Arad. Să vină alții, mai tineri, mai nepătați din toate punctele de vedere. Asta dacă vrem un Arad ca și la Oradea, pardon, ca și afară. Apropo, dacă ar fi să se contabilizeze câte pile, neamuri, nemoșaguri, frați întru Domnul (lor) au fost angajate de către administrația PNL, și la care Contesa de Hășmaș a avut cntribuție, clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție (acolo pe uned ar fi dat, zilele trecute, cu subsemntul deputații PSD Căprar și Tripa, pentru o angajare!!!!!) ar fi plină de peneliști fălchiști, hășmășiști, cionchiști etc.

Explicația la foto nu mai are niciun rost. Noi zicem că vine din urmă generația tânără. Contesa de Hășmaș stă și se utiă la buci.

R.D.