Ieri ne întrebam cine va prelua șefia, interimară a PSD Arad, după dezastruoasa, așa zisă conducere a penalului Căprar Dorel. Cel care, până acum, a pus botul la o vrăjeală de bani de două bagaboande și o sticluță de beutură ieftină. Sau poate că e vorba despre altceva, mai mult, mai mare, dar el nu este în stare de altceva.

Să nu o mai lungim, stimați comuniști, după ce am cercetat și ne-am informat, cel mai indicat pentru această funcție foarte importantă ar fi Silviu Rus. Adevărații pesediști știu despre cine este vorba, Dorel Căprar și olteanul de Fifor l-au ținut la cutie – de frică!

Noi, așa cum ne știți, am merge pe mâna lui, decât cu un Căprar și Fifor penali, decât cu o organizație destructurată de Doooooorel de Arad, decât cu alți 15 membrii PSD cercetați penal pentru fapte de corupție, decât cu niște securiști cu vechi state de serviciu (deocamdată nu dăm nume), mai bine cu un suflu nou, cu unul dintre vicepreședinții, atât de la municipiu, cât și de la județ, de ani buni de zile. Așadar, pesedist adevărat, nu unul vopsit în alte culori sau interesat de funcții și avere cum au fost Căprar, Fifor etc.

Din câte știm, și știm bine, Ciolacu (actualul șef la PSD-ului din România), are neamuri în Arad. Și, credem, că ar fi cazul să-și îndrepte atenția și spre organizația din Arad, ultima din țară ca realizări politice și nu numai, și să facă tocmai ceea ce se cuvine: adică, să-i schimbe pe falimentarul întru totul (mai ales afaceri) de Căprar și pe ratatul de oltean senator Fifor.

Romulus D.  

1 COMENTARIU

  1. STIMATA REDACTIE UN ARTICOL INTERESANT AR AVEA CA TITLU „AUTORITATILE LOCALE DIN ZONA BELIU (PRIMARIILE;BELIU ,ARCHIS,HASMAS(CU CONTESA LA ARAD).CRAIVA (CU MARE SENATOR),CARAND)PROTEJEZA HOTI DE PADURI PRIN URMATOARELE FAPTE DE VITEJIE -NECONSTITUIREA IN PARTE CIVILA IN DOSARELE PENALE REZULTATE IN URMA CONTROLULUI DIN VARA -2019 IN URMA CARUIA A REZULTAT UN PREJUDICIU MAJOR ,ASTFEL PTRIMARI RFUZA A DA CURS ADRESEI PRIMITE REFERITOARE LA CERCEDAREA PENALA ,MAI MULT CONDUCEREA OCOLULUI DUMBRAVA ANGAJEAZA AVOCAT DIN BANI INSTITUTIEI PENTRU A REPREZENTA PERSOANELE VIZATE IN DOSARUL PENAL DECI SE STIA CA BANI MERG LA PRIMARI SI PARTIDE ,AM SPERATA CA VETI INCEPE A CERCETA SPECTELE SI VETI TRECE LA REDACTAREA ARTICOLULUI SE POATE VERIFICA LA POLITIA ORASULUI INEU,PARCHETUL ARAD,SEDIUL OCOLULUI „FITI PRIMI”

Comments are closed.