Foarte puțini dintre arădeni știu că fostul prefect PSD de Arad, Florentina Horgea, este fiica unuia dintre șefii Revoluției din 1989, din Arad, domnul Ghiță Curta. Acest domn, care are restaurantul, parcarea etc. de la intersecția drumului Arad – Oradea (DN79) a fost, așa cum am mai zis, unul dintre revoluționarii de seamă ai Aradului. Are și certificat, a dat și certificate (sărutăm mâinile doamna Ofelia), s-a înscris și în PSD. Păi, unde ultundeva? Și a reușit să-și impună fiica într-o funcție publică importantă. Vorba aia, pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii!

Cum vă spuneam mai sus, pe baze reale și foarte concrete (comuniste chiar), a reușit să-și pună fiica în funcția de prefect al Aradului. Pe Florentina, adică. Foarte bine, veți zice, și asta, la nivel local, cu ajutorul lui Doooorel de Arad, președintele organizației județene PSD. Numai că, atât de mult au învățat-o cei de la PSD Arad pe doamna fost prefect, încât au prostit-o de tot de cap. În sensul că și dumneaei face pate din lotul celor cercetați penal, din PSD Arad, pentru fapte de corupție, vamă, cântar, șpagă etc.. Deocamdată dumneai (ca și alți 15 colegi de partid și nu numai) doar sub control judiciar.

Păi, fără prefect loial cum să-și facă Doreeeel Căprar și gașca mendrele, nu? Că bani pentru partid și nu numai, trebuiește la jebul lor, nu?