Despre clanul Nyeki, cu (H)Ana Maria în frunte, am mai scris. Degeaba, spun unii. Alții au venit cu plocon sau plocoane. CANCI, ori aduceți cel puțin zece apartamente (să le dăm copiilor sărmani), ori lăsați-vă de curierat! Atâta vreme cât acești indivizi care împânzesc Aradul, și nu numai, cu droguri de mare risc, noi nu ne alipuim. Și vom continua să scriem. Chiar dacă sunt băgațți în afacere și înalți demnitari publici.
Această Ana Maria Nyeki, în numele unei fundații umanitare, care, printre altele, are ca scop lupta împotriva propagării și consumului drogurilor în rândul tinerilor!!!!!, strânge fonduri pentru diverse acte caritabile. Zice ea. Numai că voluntarii, adevărații voluntari de la fundația respectivă, spun cu totul altceva. Ea strânge bani și pentru alte minunății. Pe mână cu conducerea locală și județeană de partid PNL, Falcă, Bibarț, Cionca etc. aruncă kâte o feșteauă pă păreții de la județean (Spitalul Județean), iese în presa aservită și cumpărată și se laudă cum că a renovat, reutilat etc. saloane bla, bla. Că sunt câțiva medici care nu au fost și nu sunt de acord cu modul pompieristic în care s-au făcut lucrările, cu mobilierul cumpărat de la magazine ce nu au nimic în comun că cele abilitate în domeniul medical, nu interesează pe nimeni. Cionca se laudă cu zugrăveala (aruncată pă păreți tot de famiglia Nyeki) și cu dotarea, total opusă celor mai elementare norme de Sănătate (Aloooo, DSP, se aude?) pe cine interesează. Poate atunci când, Doamne Ferește, se va întâmpla vreo nenorocire, se va sesiza cineva. Păi, cum, când șef peste spitalele din Arad este un finanțist, nu un medic, așa cu ar fi normal.

Comuniști cum suntem, și cu PCR-ul în frunte (Pile, Cunoștințe, Relații), am aflat că un medic de la Ginecologie, de la Matern, adică, nu ar fi fost și nici nu este de acord cu practicile clanului Nyeki. Cu modul lor în care vor să spele bani. Domnule doctor, suntem de partea dumeavoastră! Până când jegurile, de conjunctură, din politica actuală își mai fac de cap pe bani furați, putem face doar puțin. Dar, întotdeauna există un dar.

Apropo, Iustinel Marinel Cionca pe când veți face public inventrul din saloanele în care Ana Maria a investit, chipurile, banii proveniți din donațiile arădenilor? Sau poate sunteți pe-o mână (și) cu ea?

P.S. Cât despre dosarul cu drogurile de mare risc, aflat încă încă în cercetare la Parchetul Arad (apropo, procurorul de caz a fost pensionat înainte de termen), vom mai avea ocazia să vorbim. Chiar dacă Silvestru (sau așa ceva) Nyeki (vezi foto), după ce afost arestat, a fost plasat în arest la domiciliu. La banii lui…

1 COMENTARIU

  1. Numiți asta jurnalism,plin de greseli gramaticale fara probe clare si doar acuzatii nefondate in speranta ca poate mai aduceti un fraier la voi pe site sa va platiti curentul la server…

Comments are closed.