Deși nimeni nu vrea să recunoască oficial, nimeni din PNL Arad, șefa organizației arădene este Geanina Pistru, veritabila Contesă de Hășmaș, fata Abudigoaiei – birtășița satului. Ea conduce! Astad eși se dau mari cocoși așa zișii bărbați (de fapt purtători ilegali de… instrument) peneliști, niciunul nu comentează în fața Geaninei. Poate, nici măcar pe la spate.

Comuniștii noștri de la Lipova și din zona respectivă ne-au furnizat informația conform căreia un anume Eugen Maleș, bătăuș sadea, cum s-a spus zilele trecute pe la mai toate posturile de televiziune centrale (că alea din Arad, vai mama lor), este președintele organizației de tineret a PNL Lipova. Și ar fi fost promovat în această funcție de către Contesă! Păi, tovarășă liberală Geanina, pe așa oameni se bazează viitorul PNL? Pe recuperatori, bătăuși etc.

Pentru mai multe amănunte legate de acest caz puteți accesa site-ul sursadevest.ro, cel care a relatat pe larg cele întâmplate. Titlul articolului: Atac în stil mafiot! Tineri răpiţi, sechestraţi, încătuşaţi şi bătuţi, de 6 indivizi! Printre agresori, un important lider PNL!

F.R.

Foto:rnews.ro și sursadevest.ro

 

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.