Senatorul PSD de Arad Mihai Fifor și colegul său de la Camera Deputaților, Florin Tripa, tot PSD, se arată foarte încrezători înaintea alegerilor de la începutul lunii februarie de la organizația județeană a PSD. Au făcut ei o gașcă, și-au frecat labele din față și s-au gândit să-l dea jos pe actualul președinte, deputatul Doooorel Căprar, unul dintre cei mai slabi șefi pe care i-a avut ever PSD Arad. Tactici, jocuri de culise, cumpărări și/sau închirieri de votanți, toate fac parte dintr-un joc penibil, cu tentă macabră din care au de pierdut, în primul rând, adevărații PSD-ist, că mai sunt și din aceștia, chiar dacă au fost hârșâiți de Căprar și gașca lui de cefe late. Dar, și arădenii…

Din câte am aflat, fiecare dintre găști are un plan B, de rezervă, în caz că nu le merg mișculațiile. Azi vă zicem doar de planul B al găștiii Fifor & Tripa, cei doi care au șansa mielului de Paște să câștige organizația. Surse din cadrul găștii susțin că ei se laudă că ar avea locuri rezervate, în loja centrală chiar, în partidul PRO România, filiala dun Arad, a lui Victor Ponta. Numai că, aici, ăștia de laa PRO România nu prea au uși. Nu că nu prea au, chiar NU AU pentru ratații politicii, după cu ne-a spus barza de pe horn. Partid fără uși ați mai văzut? Mai știi că nu e un brand nou și care vine să curețe lumea politicii românești de oportuniști.

Revenind la alegerile generale din PSD Arad, din februarie, s-ar putea ca, totuși, vechii pesediști, cei adevărați, cei care au ridicat partidul de-alungul anilor, să schimbe preotul de la capul mortului! Cu ce se arată până acum, șanșe ar fi, cu oameni noi.

Soții TROACĂ