Înainte de alegeri, ca de obicei, scena politică se umple de tot felul de partidulețe de buzujeb. Frustrații de la partidele mari și cei care și-au făcut numărul pe toată scena politică, de la stânga la dreapta și invers, de le extremiști la pacifiști (parcă așa se zice) își găsesc un loc călduț, pentru moment la niște organizații politice de jeb, cu am zice noi, arădenii.

Un asemenea exemplar, în Arad, este Florea a lu Remețan prunc. După ce a început, cu mulți ani în urmă, la PS-ul lui Mohora, parcă, deci un partid de stânga, a ajuns în tabăra marinelului Băsescu, PMP. Exact pe inversul tablei politice. De la stânga, stânga, la dreapta, dreapta. Asta după ce Florea a trecut pe la mai multe partide sau partidulețe politice. Șef să fii, bani să iasă!

Ieri am aflat că l-a prostit pe un pastor, neoprotestant – cum altfel, să gireze cu numele său PMP Arad. Și să aducă după el, bag sama, votanți. La cine? La Remețean, cel care a făcut febră musculară pe la câte partide sau partidulețe politice a trecut?

Poate domnul pastor nu știe că acest Remețan este divorțat și că a avut cojones-urile necesare, vorba vine, să-și agreseze fizic fosta soție chiar în fața copiilor! Oare așa e la pocăiți? Sau domnul pastor nu știe aceste amănunte existențiale la cultul lor? Câte surori întru Domnul ar agreea o astfel de mojicie din partea unui bărbat, vorba vine, precum Florea? Vedem la vot.

Fracele Komunist

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.