Dacă tot e vremea schimbărilor, mutărilor, permutărilor în politichia arădeană, de ce nu ar fi și la PNL Arad. Cel mai putenic partid arădean, dar condus, din umbră, de către unii dintre cei mai subțiri, ca să nu zicem slabi liberali. Mai ales că personajul cu pricina, Ioan Neluțu zis Cristina, despre el este vorba, e și senator în Parlamentul României. La al nu știu câtelea mandat. Ei, și? Tot degeaba. Este o nulitate, pentru Arad cel puțin. Stimați comuniști, mai dăștepți decât liberalii lor de conjunctură, ne puteți spune ce a făcut acest Cristina pentru Arad, de când e senator și mare sculă de partida respectivă? În afară să își frece bucile pe scaunele din birturile sau terasele din municipiu? Să vorbescă aiurește (ce fain sună!), să se laude, să i se ridice osanale, iar el să promită marea cu sarea.

Sunt vorbe care susțin că individul cu pricina ar fi susținut de undeva de sus!!!! De persoană influentă, încă. De aia este, a câta oară, pe locul unu candidat la alegerile pentru Senat, din partea PNL, la alegerile din toamnă. Te mai miră ceva în Arad? Te miră faptul că, de exemplu, un Traian Igaș, nu mai spunem ce funcții a deținut în Guvernul României, că ne ia miliția, a fost tras pe linie moartă de marele președinte PNL Falcă (oltean și generator de genocid în Arad), fiind preferată o nulitate ca Neluțu zis Cristina? Asta e, ne merităm soarta.

Dar, o reîmprospătare a PNL-ului arădean s-ar cuveni. Mai ales că alegerile bat la ușă și, dacă tot nu avem PSD în Arad, măcar să avem oameni de la alte partide care să ne reprezinte. Nu ca olteanul demolator Falcă sau ca nulitatea de Cristina. Să ne oprim, deocamdată, doar la aceste nume.

Și ne mai mirăm de ce Oradea, Timișoara, Sibiul, ca să nu mai zicem Clujul ne-au luat-o mult în față? Atâta timp cât oameni care au demonstrat câte ceva stau la cutie și nulitățile ies în față, ca curvele pe centura politicii și adiministrației… am ajuns sula ogrezii!

Pizza de PECICA (Iustin)