Pe sursele noastre comuniste am reușit să aflăm că Eusebiu Pistru este tot mai aproape de PMP-ul lui Băsescu. Sincer, nu ne-ar mira mișcarea șefului ALDE Arad, mai ales că Pistru a mai lucrat cu Băsescu, știut fiind faptul că pe cei doi îi leagă mai mult decât o relație de serviciu sau de partid. De amiciție, ca să nu zicem de prietenie.

Vă reamintim că Eusebiu Pistru a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor în timp ce Băsescu era președintele României. Și, din câte știm, deși nu s-a prea făcut public acest lucru, Traian Băsescu ar fi „ajutat”, din umbră, poate cu o vorbă bine pusă, construirea autostrăzii de vest și, cel puțin, la modul cum arată Centura Aradului. Nu vă mai spunem câte ieșiri la autostradă are Aradul și câte (una, și aia departe) are Timișoara, că știți dumneavoastră.

Deci, dacă știrea se va confirma, poate de la partidul lui Băsescu deputatul Eusebiu Pistru ar putea face multe pentru Arad. Că ar fi, Har Domnului, de lucru.

R.D.S.

1 COMENTARIU

  1. Păi autostrada A1 NICI NU prea avea ce căuta pe la cimișoara ,dacă ar fi să ne raportăm la vechile planuri ale IPTANA din vremurile comunismului ! Trebuia să o ia pe valea Mureșului ,pe la Lipova în sus! Dar,na, și asa-i bine că se ajunge mai ușor la Timișoara! Ei au fost luați prin surprindere că TOT pe DJ au legătura cu A! Un DJ vai de mama lui ,în atâția ani fiind incapabili de a face o legătură decentă pe două benzi pe sens!

Comments are closed.