Deunăzi studiarăm și noi, cum zic confrații noștri olteni, ce se mai întâmplă în sărăcia asta de comună numită Arad, amu odată cu pandalia asta numita Coronavirus. Amu, când toate structurile îndreptățite să gângăvească ne spun să ne izolăm la domiciliu (că la birt nu ne mai lasă governu ăsta, mânce-l crepu!). Nici la domițil nu ne lasă să ne adunăm mai mulți de 10 comuniști sau comuniste, după caz, că zâce că cică ne contaminăm rețiproca. Mai trebe să păstrăm și o distanța de minimum 2 metri (după unele surse), de parcă în mijloacele de transport în comun sau la hiper, super sau mijlocii marketuri se respectă această decizie de la govern. Dar, comuniști cum suntem, am văzut nește fapte care ne-au scandalizat, destul de grave în opinia noastră, petrecute chiar în incinta Consiliului Județean Arad.

Știm cu toții, că doar au vuit uișagurile, rețelel onlinele, televiziile etc. că ai noștri mai mari de vază șefi peste comuna Arad s-au automutilat, pardon s-au autioizolat în plină criză și în plină ședință de urgență cu factorii de resort. Șefi cum ar fi președintele Cionca, vicele Bîlcea și alte personaje gen Bulbuc, Cadar și chiar Contesa de Hășmaș, adică Geanina Popa fostă Pistru. Dar, nu a fost mare bai că elementele pomenite mai sus au strălucit prin absență că s-a găsit un individ, șefuleț la Comunicarea de la CJA și dornic de preamărire să conducă ședința. Este vorba despre ungurașul nostru, fost coleg de breaslă, pe numele său de scenă administrativă Andraș Ando. El a organizat și o așa zisă conferință de presă. Laolaltă, egyut, insieme sau tughedăr, cum vreți, cu directorii implicați direct în aceste zile de criză și alții. Dar, tocmai Andras nu a respectat prevederile impuse de guvern. Adică, a stat la mai putin de 20 de țentimetări față de cei convocați la CJA. Și de alte persoane care s-au mai băgat în seamă pe acolo. Credem că a fost și un ziarist, nu știm cu certitudine (vorba vine). Cert este că, oameni buni, acest element numit Andraș și-a propus, bagsama, să omoare cât mai mulți rumâni prin intermediul acțiunilor sale pe care le întreprinde după cum îl taie capul. Așa bănuim noi. Cum să îi aduni la un loc, să îi grupezi la mai puțin de jumătate de metru unul de altul pe acei oameni care la rândul lor au sute de oameni în subordine și intră în contact cu alte sute? Asta nu înseamnă rea voință, o fușereală sau o eventuală contaminare? Acei oameni, cu siguranță nu au fost testați pentru a se stabili dacă sunt, Doamne Ferește!, infectați cu Covid19.

„Bravo Andraș” ai mai dat un exemplu cum să decimezi românii pe care nu îi ai la inimă. Domnule Cionca, cel care ai umplut facebookul cu mesaje de prevenție, de stat în casă etc., tocmai tu cel care te-ai autoizolat, chiar nu mai ai pic de demnitate? Chiar te calcă pe cap acest individ fără scrupule, fără niciun Dumnezeu atunci când calcă pe cadavre doar ca să ajungă să-și atingă scopul?

Halal președinte de județ! Sperăm ca la următoarele alegeri primarii și/sau consilierii să fie conștienți că tu, Marinel Cionca, și alții gen Andraș Ando nu mai aveți ce căuta pe acolo, să se înfrupte din banii arădenilor plătitori de taxe și impozite! Cine s-a găsit să conducă județul.

Explicație foto: Ando își țâne brâncile în jeburile de la bluji păntru kă ka să-i roadă sula unzîiile

Lee COOPER

P.S. Oare pe la ce cabane or fi fostără șăfii dă la CJ Arad și Primărie?

2 COMENTARII

Comments are closed.