Centrul Municipal de Cultură a aprobat în, nu cu multă vreme în urmă, finanțarea pentru acest an a unor proiecte de cultură, tineret, învăţământ şi recreere, suma totală alocată de Primărie fiind de peste 2.3 milioane de lei.

Foarte bine că s-au gândit să aloce bani pentru cultură și celelalte activități. Că suma alocată e mare sau mică, nu suntem în măsură să emitem judecăți de valoare. Problema pe care vrem să o sesizăm este alta: cine credeți că a primit mare parte din suma alocată? Cum noi avem cititori mai deștepți decât ai lor, bănuim că ați ghicit! Este vorba despre deputatul PNL de Arad Glad Varga. Asociația patronată de dânsul „ Centrul de Excelență” a primit „numai” 390 de mii lei pentru marele „Arad Open Air Festival”. De unde s-ar putea să lipsească cu desăvârșire „vânzătorii de plăceri” care te fac să plutești, să fi în altă lume. Dar, suntem convinși că se va rezolva această problemă, stați liniștiți!

Credeți că Glad s-a mulțumit doar cu atât? Nici vorbă (partidul cere regulat taxă, că d-aia te pune pe listă, deci trebuie să se conformeze și el, „săracu”) că deputatul și-a mai rezolvat, pardon a câștigat un al doilea proiect finanțat din banii arădenilor. Proiectul este în valoare de 95 mii lei destinația fiind „Picnic Festival”.

Stați, dragi cititori comuniști de Flacăra Roșie că nu e tot ceea ce ați văzut mai sus. Glad Varga prin faimoasa, inegalabila, nemaivăzută asociație „Centrul de Excelență” a mai muls din banii arădenilor încă 40 mii lei pentru proiectul „Red Run 2020”. Asta doar să aveți habar cât de cât cam ce se întâmplă cu banii voștri.

Deci 390+95+40= 525 mii lei. Dacă paraîndărătul e de doar 10%, cum toată lumea știe că așa se procedează, după calculul nostru „cuiva” i-ar reveni 52.500 lei. Dar cum cota pe care o dau cei care prind contracte babane cu Primăria, Consiliul Județean și cu instituțiile din subordine, crescut… Oare cui se dau banii? Întrebare pentru o bere!

Faceți mai cu perdea peneliștilor că se termină odată și cu coronavirusul ăsta și nu o să moară toți de la DNA!

Contabilul ȘEF

1 COMENTARIU

  1. Rusine olteanului demolator ”dottore” falca si cateilor lui imbuibati si nehaliti !

Comments are closed.