Încă din capul locului vă spunem că ideea acestui articol ne-a fost sugerată de câțiva cititori fideli, comuniști de-ai noștri.

Ați mai auzit ceva despre Contesa de Hășmaș alias Geanina Popa Pistru? Noi da. Dar am lăsat-o să mai respire și să se obișnuiască cu noua achiziție în domeniul auto. Nu știm încă, cu certitudine, numărul de înmatriculare al bolidului pe care-l conduce, dar dacă vom primi confirmarea vom publica noi aventuri de parcare aiurea, cel puțin, cu (încă) șefa femeilor de la PNL Arad.

Oare unde s-a izolat, s-a autoizolat sau alte cele, una dintre piesele importante ale PNL-ului arădean? Piesă pe care o ține în brațe Falcă, pentru că știe multe, multe de tot și dacă își dă drumul la gură s-a dus pe apa Mureșului toată încrengătura din administrația locală și nu numai, și din PNL.

Dar, dacă Falcă s-a dat la fund, ea unde sau la ce s-a dat?

Noi, comuniști cum suntem, cam știm pe unde este și se odihnește. Însă vă provocăm, stimați tovarăși și pretini, să vă dați cu părerea. Că poate, mai mult ca sigur, unii dintre dumneavoastră știți mai bine decât noi pe unde s-a aciuat personajul în cauză.

Corona BEER