Dacă informațiile noastre, furnizate de către comuniști sadea și care au trecut prin vremuri și mai grele, se vor confirma va fi bai mare până și la Poliția Rutieră Arad. Prin deviere, așa, ca la biliard.

Pastorul neoprotestant care tocmai s-a dus la Domnul, din motiv de COVID 19, a stat în spitalul județean prin diverse saloane (cine are noroc, are). Într-unul dintre ele mai era o doamnă mai în vârstă care, dacă informațiile noastre se vor adeveri, ar cam avea COVID 19. În fine, pastorul a fost plimbat pe la mai multe secții, respectiv saloane ale Spitalului Județean. Printre care și în sectia, respectiv salonul, peste care șefă este dr. Simona Borta, la Medicină Internă 1. Nimeni alta decât soția comisarului șef de poliție Daniel Borta, șeful Serviciului Rutier de la Poliția Arad.

Dacă doamna doctor Borta s-ar fi infectat cu COVID19, Doamne Ferește!, este logic faptul că și-a infectat și soțul. Cel care, la rândul lui, fără să știe – desigur, le-ar fi transmis virusul subalternilor săi de la Rutieră. Adică, aceia care opresc în aceste zile de tristă amintire șoferii în trafic. Să le verifice documentele, adeverințele ș.a.m.d.. Și care suflă pe tine, îți iau documentele în mână etc. Își fac treaba, în fond și la urma urmei.

De la confrații noștri din presă știm că întreg personalul Spitalului Județean este testat, în aceste zile, pentru eventuala depistare a îmbolnăvirii cu COVID 19. Rezultatele… vor veni de la Timișoara, că așa e la noi, la Arad – epoca Falkă kare a fugit din spital și nu și-a mai făcut al doilea test, așa cum este obligatoriu.

Deci, dragi comuniști participanți în trafic, arătați-le documentele polițiștilor de la rutieră doar pe geam, să nu pună labele pe ele. Că nu se știe din ce parte bate… COVIS 19.

Domnule polițist Borta, dvs. v-ați făcut testul? Ar fi cazul, chiar dacă vă e frică! Legea e lege pentru toți. Chiar dacă până acum ați scăpat din ghearele ei, în urma evenimentului rutier în care ați fost implicat și care s-a mușamalizat.

Boactărul Komunist 

 

3 COMENTARII

  1. Sunteți niște gunoaie ca de obicei . Mai cap pătrat de jurnalistul pulii ce umbli doar după cât mai multă audiență . Milițienii aia in strada aveau masti pe fata , deci nu au putut răspândi virusul . Și încă ceva , de ce nu arătați cum sta treaba in spitale de fapt , nu rahaturi neconfirmate . Sunteți niște zdremte toți Ziariștii pulii

    • Ce prost, birjar, jegos și bădăran ești… Virusul se transmite prin atingerea suprafeţelor, nu prin aer, dobitoc idiot ce ești…

      • Serios? Si de ce trebuie sa porti masca daca esti infestat?
        Pe tine te -o atns covid19 la cap se pare

Comments are closed.