Da! La propriu. Și cu tot cu Corona la el (vezi foto).

Lăsând gluma la o parte, la începutul săptămânii trecute, Gherghe Falcă, groparul Aradului, a fost prezent la București, la Ședința conducerii PNL. Acesta a mai fost însoțit și de alți lideri ai organizației PNL Arad. Dacă vă mai aduceți aminte, la acea vreme presa a scris că senatorul PNL Vergil Chițac, prezent și el la ședința cu pricina, a fost depistat cu coronavirus. Așa cum era și normal, toți cei prezenți la ședință, până și premierul Orban, și-au făcut testele în vederea depistării unei eventuale infectări.

Jitză și-a făcut, la foc automat – că doar are pile păduchele venit în „curul” gol în Arad, testul respectiv. Test care zice el că i-a ieșit negativ. A părăsit urgent spitalul, a tăiat-o urgent din Arad și s-a autoizolat la o cabană de vânătoare (din câte știm). Fără însă, ATENȚIE!, să-și mai facă și al doilea test! Cum sunt obligați să-l facă ceilalți muritori de rând, pentru a se confirma sau nu o eventuală îmbolnăvire!

Pentru el nu e lege, el nu respectă legile nici acum, în plină pandemie! Că doar se crede buricul pământului, că el a pus coada la prună etc.. Și atunci vă dați seama ce a făcut în mandatele când a fost în fruntea Aradului, pe care la adus la stadiul de comună? Și când totul a fost la discreția lui. Inclusiv autoritățile din domeniul cercetării… penale.

Beș BAR 

P.S. Gheorghe Falcă, de ce nu puneți la dispoziția presei rezultatul sau, eventual, rezultatele testului/testelor COVID -19? Că așa ar proceda un politican, europarlamentar chiar, responsabil.  

(p)

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.