Luati, cititi si va cruciti, oameni buni!!! Acesta este raspunsul Prefecturii Arad si al celui care inca mai este prefect. Domnul Stoian „nu a facut nicio solicitare in adresa”. NICIO SOLICITARE!!!! Cititi materialul DC News…

„Situaţia a fost raportată la Bucureşti de domnul prefect. În acest moment, trecerea pietonală prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, pe DN7, este permisă. Autorităţile locale s-au organizat astfel încât să pună la dispoziţia cetăţenilor care trec astfel vama un mijloc de transport până la gara din localitate.

Este o situaţie aparte, oamenii sunt aduşi cu mijloace de transport până în apropierea vămii maghiare, coboară acolo şi trec pe jos frontiera. Dacă ar veni din zone roşii şi ar necesita carantinarea, ar fi opriţi la vamă şi organizaţi într-un convoi cu mijloace auto puse la dispoziţie de MAI. Dar, cel mai probabil, ei vin din zone galbene, li s-a recomandat izolarea la domiciliu. Sunt foarte multe persoane şi este foarte greu să punem la dispoziţia tuturor mijloace de transport până la destinaţiile din ţară.

Noi nu am făcut nicio solicitare autorităţilor centrale în adresa trimisă de dl prefect, ci doar am prezentat situaţia şi aşteptăm ca autorităţile să ia măsurile pe care le consideră necesare. Nu putem lua noi decizii aici în niciun sens”, a declarat Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad în exclusivitate pentru DCNEWS.

Articol DCNews.ro:
https://www.dcnews.ro/marele-pericol-de-la-vama-nadlac-i-raspunsul-prefecturii-la-situatia-alarmanta_739885.html