Pentru început trebuie să facem o precizare: pentru cei care nu cunosc termenul, PCR este denumirea apartului de testare pentru depistare Coronavirusului. După cum au avut grijă să ne informeze prompt, papagalii care ne conduc, în Arad au fost aduse trei aparate. Dintre care, din sursele noastre, au fost puse în funcție NICIUNUL. Nu știm să fi fost făcute teste și nici măcar să fie dat rezultatul vreunui asemenea test. Și asta pentru simplul fapt că autoritățile, pur și simplu, nu se sinchisesc să răspundă la întrebările legate de PCR!

Se tot pozează cu tot felul de „cacaturi”, fie-ne scuzat termenul, însă despre PCR NIMIC!

Am aflat, însă, că în Italia, s-a suplimentat numărul de teste cu încă două milioane!

Lăsând Italia în pace, ce se întâmplă în Arad, stimați tovarăși conducători (pasageri în funcții) iubiți? Pe când ieșiți și dați niște lămuriri clare celor care v-au votat și din banii cărora trăiți și luați salariile (sunt două lucruri distincte)? Sau nu vă gândiți că puteți fi voi, membri familiilor voastre, părinți, bunici, neamuri în locul celor care au contractat coronavirusul?

Nuuuu, voi sunteți cocojumbo, ca Handras Hando – cel care și-a făcut testul al cărui rezultat a venit tot în aceiași zi. Pozitiv! Nasol momentul, dar cum Dumnezeu nu bate cu bâta.

RDS 

3 COMENTARII

  1. Păi de ce sa le dea drumul costa bani ca să oe dea drumul și mai grav consumă materialele care trebuie să stea în vitrină sa le admirăm și să ne lăudăm ca avem tot ce me trebuie! …Deci degeaba le ai dacă nu le și folosești 😊

Comments are closed.