Încă trei persoane au fost raportate ca decedate la Arad, după ce au fost infectate cu norul coronavirus.
Duminică, autoritățile au informat că este vorba despre o femeie în vârstă de 79 de ani internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad din data de 3 aprilie. În data de 9 aprilie a fost transferată în Secția Chirurgie, cu abdomen acut. Tot în aceeași zi i-a fost recoltată proba pentru coronavirus, rezultatul pozitiv venind două zile mai târziu, când femeia a și decedat, de altfel. Aceasta suferea și de insuficiență cardiacă și fibrilație atrială.
Cel de al doilea caz este al unui bărbat de 52 de ani, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – Secția de Nefrologie, în data de 30 martie 2020, pentru hemodializă. În aceeași zi i-a fost  recoltată proba pentru COVID-19, rezultatul pozitiv sosind în data de 3 aprilie. Bărbatul a decedat în data de 12 aprilie. Acesta suferea de boală renală cronică în stadiu IV, ciroză hepatică cu virus hepatitic C și anemie secundară.
Cel de al treilea deces raportat a fost al unui bărbat de 69 de ani, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – secția Boli Infecțioase cu diagnosticul de bronhopneumonie. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 3 aprilie, rezultatul pozitiv sosind a doua zi. Bărbatul a decedat în data de 10 aprilie. Acesta suferea de cardiomiopatie ischemică, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și icter mecanic.