În urmă cu o lună de zile toată social media era plină cu mesaje acuzatoare la adresa PNL-ului și în special la Iohannis. Căm că președintele României ar fi știut încă din data de 22.01.2020 despre amploarea Covid19! La acel moment eu spuneam că nu știa nimeni de amploarea acestui fenomen iar vinovată este China, prin netransparență și necomunicare! Se pare că am avut dreptate!

Vedem presiuni uriașe la care este supusă China prin vocile lui Trump sau a lui Merkel! Putem spune chiar și a anumitor publicații (ex. Bild. – care, totuși, fiind un tabloid nu prea agreez mesajele unei asemenea publicații care incită la violență)! Nu știu ce spun toți aceia care transmiteau acele mesaje!

Astăzi, atacurile sunt în alta direcție! Sunt convins ca timpul îmi va da din nou dreptate!

Problema este că astfel de mesaje acuzatoare nu fac bine societății noastre! Una este lupta politică și alta este transmiterea de mesaje false, cu scopul direct sau indirect de destabilizare a României! Sper, totuși, că cetățenii sa înțeleagă acest aspect!

P.S. Pot sa accept orice critică atâta vreme cât este și fondată, și reală! Voi dezavua întotdeauna criticile nefondate care au menirea de a destabiliza o situație, în special într-o criză acută prin care trecem în acest moment!

Marcel MĂINESCU