Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, supranumit „purtătorul de biruință”, este „protectorul naturii înverzite, al vitelor și oilor. Este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul ortodox. Îşi mărturiseşte credinţa în Hristos şi este întemniţat din cauza acestor convingeri religioase. Și că în încercarea de a fi forţat să renunţe la credinţa creştină este torturat şi ucis prin decapitare pe 23 aprilie etc.” nu se compară cu șpaghitză Falcă. Cel care a făcut minunea de a transforma Aradul dintr-un oraș de referință al României într-o comună cu tramvaie. Fapt pentru care, slugoii de la organizația PNL Polivalentă s-au gândit să-l venereze și să-i răsplătească trădarea punându-l mai presus decât Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. (vezi foto)

Cu asemenea conțărani, gen cei de la Polivalentă, te mai miri că Aradul este campion la taxe și impozite locale – impuse de botoxatul Falcă? Și că Aradul este pe locul întâi la numărul îmbolnăvirilor de COVID 19 în rândul personalului medical, și pe locul trei în țară (după Suceava și București – care are de 15 ori populația comunei Arad) la numărul total al infectaților cu coronavirus?

Ce să mai zicem? Ne este scârbă de conțărani de genul fanilor Falcă de la PNL Polivalentă și nu numai de ei. Vă meritați soarta. Vinitura ce s-a pricopsit în Arad, ce și-a făcut averi pe spatele arădenilor, voi îi acordați, cei care mai credeți în el, încredere și îi jurați credință veșnică. Și el se „ușurează” pe Arad, că nu are nimic în comun cu… comuna noastră. Măcar faceți o listă, să știe arădenii adevărați, nu lingăii PNL-ului și ai botoxatului cu ochi tulburi, cui să-i mulțumească. Vă băgați?

BEȘ BAR