Stați așa, nu că Botoxatul ar fi băut vreodată, pentru că să bei temeinic mai întâi trebuie să poți duce. Că băutura nu-i făcută pentru toată sula ogrezii și, pe cale de consecință, trebuie respectată. Dar la „vinitura” de Falcă ce să-i ceri? Că, așa cum se aude, a trecut pe d-alea ce te face să visezi frumos. Aia este dovada slăbiciunii caracterului său.

Dar, de ce s-a lăsat de băut? Din cauza COVID 19. Nu că l-ar fi lovit, ci pentru simplul fapt că nu și-a putut ține ziua de nume. Și nu mai putut aduna „șpăgile” în etape orare. Să vă explicăm. Atât de ziua sa de naștere, cât și de Sf.Gheorghe, acest individ care a adus Aradul la stadiul de comună, făcea niște chefuri monstruoase. În sensul numărului mare de persoane chemate sau venite (că la ziua de prenume nu se invită) să-i aducă ploconul fariseului de Falcă. Cu pungi, cu pungulițe etc. soseau arădenii (în special membri de partid și lingăi) își făceau apariția, la President, de obicei, și după acea la Marem. Veneau în etape. La ora 16 venea pulimea, la 18 veneau angajații din subordine, iar la 20 erau convocați apropiații Botoxatului, privilegiații, adică. Toți, așa cum am mai zis, cu ploconul de rigoare. Erau vreo două, trei persoane desemnate să care cacadourile la portbagajul mașinii Primăriei, care făcea naveta. Băga la kilometri, de se întorcea ceasul peste cap.

Acum, de Sf.Gheorghe n-a fost să fie! Coronavirusul o să rămână visul urât al lui Jitză, cel care s-a autoizolat la o cabană de vânătoare (spun unii apropiați) sau la „căsuța” pe care o are la Chier, s-a ascuns ca „gutzi” în cucuruz. Nu a ieșit să-și încurajeze electoratul care l-a făcut domn, că om e lucru mare să fi! Le ce te poți aștepta la un individ cu asemenea caracter.

BEȘ BAR  

P.S. Despre situația penibilă în care a fost pus la BPN (Biroul Permanent Național) al PNL, chiar de către conducerea, de oamenii cu adevărat grei ai partidului, data viitoare. Și mai avem o surpriză despre „familia” Falcă, dacă tot suntem (toți) nevoiți să stăm în casă, pe care o vom aduce, în curând, în atenția tovarășilor comuniști care ne citesc. 

(P)