Stimați tovarăși și pretini, Flăcăruia noastră a scris în urmă cu ceva timp că Falconeti botoxatul și-a găsit un nou pupil, pe nume Dorin Stanca, care are toate „calitățile” necesare pentru a fi desemnat succesorul la Primăria Aradului: are firmă, are bani, este „frate” și nici prost nu-i. Dimpotrivă.

Comuniștii noștri sub acoperire ne atrag atenția că în ultimul timp nu mai poți să deschizi nici o cutie de conservă, pentru că riști să dai și acolo peste Stanca. E prezent peste tot, se bagă în poză la hale de producție, dă sfaturi cum să repornim economia și multe altele. Deh, omul e în domeniu, știe și are tot dreptul. Fostul „flăcărist” Lajos Notaros o observat(or) și el că Stanca a invadat FB-ul, și l-a catalogat pe caesta ca fiind salvatore della patria.

Ei, acoperiții noștri ne-au spus că s-ar putea să avem o mare surpriză, să ne pomenim că Celentano ne anunță că candidatul (scuzați cacafonia) la Primăria Aradului nu va mai fi Bâlcea (foto), ci…Dorin Stanca! Însă, Bâlcea nu va rămâne pe dinafară, ci va fi pe loc eligibil, poate chiar cel ocupat momentan de Bibi Călin Bibarț, pentru Camera Deputaților! Credeți că degeaba i-a cerut Falconeti lui Ludy Orbănel să amâne alegerile locale până anul viitor?

Sursele noastre acoperite ne zic că acesta este doar o variantă, existând și posibilitatea ca Stanca să fie propulsat, în scurt timp, într-o funcție babană la nivel național.

De urmărit!

Șpionul Roșu

1 COMENTARIU

  1. Daca asta se cheama lovitura… 🙂 Asta e doar diversiune. E ca si cum ai incerca sa faci pe toreadorul folosind ace cu gamalie 🙂

Comments are closed.