A făcut ce făcut botoxatul de Arad și ne-am pricopsit cu un Gheorghe Stoian (comunist înnăscut, cum ne spun cititorii) prefect de Arad. Asta după ce acest Stoian a fost „sluga nemernică” a olteanului Falcă, acest element care a transformat Aradul într-o comună cu tramvaie. Pentru cei care nu știu, acest Stoian Ghiță a fost „sculă”, cu ghilimelele de rigoare, inspector sau mare șef la Serviciul Construcții și Urbanism din cadrul Primăriei Arad. Vedeți, stimați comuniști adevărați, de ce Aradul nu are fațadele renovate, ca la Oradea, de exemplu? Pentru că până ajungi la… Zeus, te împiedeci de rahați!

După aceea, pentru serviciile prestate în folosul și interesul botoxatului (despre Pro Arhitectura Elei Falcă și despre contractele cu Primăria, vom mai vorbi) acest Jitză „doi” a ajuns County Manager. Atenție, „menajer” de județ, aflat directa subordinea a lui Iustinel Șpăgărel Cionca care este, așa semidoct, mai marele Aradului (și la love… le). De acolo și până la Prefectură a fost un pas mic.

Dar, între timp Stoian a avut grijă să-și pună soția într-un punct cheie la Primăria Aradului. Astfel, cu voia lui primarului nelegitim Bibarț, Madona (așa o cheamă pe doamna Stoian) a devenit sceretarul instituției. Deci, a doua semnătură în „statul” Arad. Loc pe care îl va ține cald până când va pleca, mai de voie, mai de nevoie Ghiță Stoian din fruntea Prefecturii. Deci? Lucrare ca la carte.

Că Stoian a dat Hotărârea cu desființarea teraselor din centrul Aradului, sunt păreri pro, dar mai ales CONTRA! Vom aborda și acest subiect sensibil pentru arădeni. Dar, astăzi vă supunem atenției, și îi supunem pentru știință (dacă știe ce e aia) și prefectului „marionetă” Stoian, o situație care ne-a fost semnalată de la Tisa Nouă, comuna Fântânele. O clădire (vezi foto) în curs de construcție, de câțiva ani, nu are niciun fel de autorizație de construcție. Că nu reiese de nicăieri, că nu există o tablă pe care să scrie că ce, că cum, că cine lucrează la ea, că cine este beneficiarul!!!!!! Noi știm cine este. Că face parte din angrenajul PNL Arad, ca VOLUNTAR bineînțeles! Vom reveni și cu asta.

Păi, tovarășe prefect, care te-ai dat mare sculă pe basculă atunci când erai la Urbanism, la Primărie, și ai dat cu barda în stânga și în dreapta, ai amendat și ai făcut dosare penale, acum închizi ochii? LOGIC! Pentru că nu și se permite să-ți deschizi ciocul, să nu sufli o vorbă din gura aia de comunist.

Ești tare, mare șmecher pe la Spitalul Județean, după cum vedem, pe unde te duci și unde te legi de personalul medical care, în comparației cu tine, încearcă să țină piept situației actuale. Pervers ordinar! Oamenii, doamnele pe care le-ai jignit chiar au lucrat și lucrează în condiții de ev mediu, cu frica în sân că se pot îmbolnăvi oricând, la condițiile pe cerea le-ați oferit voi. Tu vii și dai cu steagul, ca pe vremea comuniștilor, arunci vorbe grele? Dar cine ești tu? Și nici măcar nu ai avut bunul simț să îți pui MASCĂ!!!! (vezi text, foto și film pe criticarad.ro) Sau pentru tine nu se aplică legea?

Dă-ți DEMISIA de onoare! Dar, cum nu ai așa ceva vom fi nevoiți să deschidem cutia Pandorei. Arădenii de bun simț de-abia așteaptă.

Romulus D.    

3 COMENTARII

  1. Romica, a fost sef serv. la Serv. Disciplina in constructii, la primarie iar prin 2008 era sefu Biroului coordonare si control aflat in subordinea directa a lu Falca…

  2. Asteptam sa deschideți cutia pandorei, atat pentru nemernicul asta cat si pentru nenorocitul de Cionca.
    Aradul a ajuns un cartel mafiot care da lectii celor din Columbia.

  3. Da domnilor, dar…… matematic, tot ei vor conduce comuna, în vecii vecilor amin!

Comments are closed.