Cu vreo zece zile în urmă, Gheorghe Stoian, cel mai penibil și ordinar prefect pe care l-a avut și încă îl are Aradul, a dat un „ordin” prin care obliga agenții economici din domeniul alimentației publice, să-și desființeze, dărâme terasele amplasate pe domeniul public. Terase care, ATENȚIE!, au fost autorizate de către Primărie și pentru care patronii lor au plătit taxe și dări la bugetul local! Și nu au fost bani puțini. Vorbim la trecut pentru că, la câteva ore după apariția ordinului imbecil emis de komunistul slugă (a botoxatului de falcă și al PNL Arad), primarul Bibarț a intervenit și a dat voie ca agenții economici respectivi să-și poată deschide, din nou, terasele. Adică, să amplaseze mese, scaune și umbrele care, seara, să le strângă. Și asta, adică ocuparea domeniului public, cu titlu GRATUIT! Deci, nu a fost bine ca patronii să plătească (și au plătit bani „la greu”) pentru închirierea, autorizarea etc. și amplasarea teraselor, ci e mai bine să nu plătească! Atunci, domnule Bibarț, nu vă mai plângeți că nu aveți bani la bugetul local.

Însă, nu toți proprietarii de astfel de terase au respectat ordinul komunistului de prefect. Nu i-au durut nici în bască, astfel că terasele tot acolo sunt, pe spațiul public. Dar au fost și patroni care s-au conformat. Nu și-au demontat terasele în trei zile (ordinul sulii a fost dat vineri), dar tot le-au pus la pământ.

 

Acum, stând strâmb și judecând drept, sau invers, cei care nu au pus în aplicare ordinului infect al prefectului de conjunctură Stoian Ghiță, îl au la mână pe komunist? Sau pe alții mai mari decât el? Sau îi doare la banană de cretinătățile scoase pe bandă rulantă, la comandă politică, de către mai marii momentului? Efemeri, de altfel.

BEȘ BAR