„Stimați locuitori ai Comunei Zăbrani,

Întrucât am fost somați de către firmele care colectează gunoiul menajer din raza comunei noastre, cu privire la restanțele foarte mari din anul 2019 pe care le avem către acestea, am luat decizia ca astăzi (fiind zi de colectare a gunoiului), echipajele de colectare a gunoiului menajer să fie însoțite de către polițiștii locali, cu scopul de a fotografia gunoiul scos de către populație pe domeniul public, în vederea ridicării de către societatea prestatoare.

Scopul este de a identifica toate persoanele cu datorii (cate nu au platit taxa de salubrizare), care vor fi sancționate contravențional în baza HCL. nr 13/2008 art.2 lit. „m;i”cu suma cuprinsă între 300-1000 lei, pentru depozitare ilegală pe domeniul public a materialelor de orice fel, inclusiv a gunoiului menajer!
Trebuie să înțelegem că, pentru iresponsabilitatea unora dintre noi, vom risca ca de săptămâna viitoare să rămânem cu gunoiul pe străzi!
Rog pe această cale, toate persoanele să se prezinte la caseria instituției până marți, 2 iunie pentru a-și achita taxele restante, caz contrar, începând de miercuri vom trece la aplicarea amenzilor și executare silită!”

Marian TOADER