Ori eu sunt depășit de evenimente, ori țara asta e condusă când de hoți analfabeți, când de imbecili cu pretenții liberale. Se redeschid sălile de fitness etc. Printre măsurile impuse, se numără interdicția de a folosi dușurile după antrenament.

Am crezut că n-am citit bine, dar așa e. Mergi la sală, într-o pauză de muncă, transpiri bine și te întorci așa înapoi la muncă. Păi, dacă ăsta nu este atentat la sănătatea publică, nu știu care mai este. Cum plm, după ce f… la cap populația cu spălatul pe mâini, acum să interzici igiena personală, în situații când chiar e necesară??!!!

Băi, Loți Mandolină mai lasă băutura și trezește-te! Și spune-i arabului ăla chelios de Raed Arafat că în Europa oamenii se spală, nu-și dau cu parfum peste putoare, cum fac ai lui în deșert.

Și, încă ceva, băi, Orbănețule, nu toți lucrăm în Palatul Victoria, să avem dușuri în birou. Sau, ați considerat că, dacă voi, cu toții, sunteți niște împuțiți, trebuie să aduceți și populația la acest stadiu?!

Mergeți, băi ordinarilor, și faceți un duș pe creier, că ați transpirat între circumvoluțiuni de la atâta efort intelectual. 

Adrian IVANOF