Sesizați licăriri că Aradul are tendința să devină SMART ? Hmmm, e o diferență între șmecheria nativă sau dobândită a unor indivizi complet nepregătiți profesional pentru exercitarea actului administrativ, Falcă, Bibarț, Bîlcea, Cionca și rigoarea pe care o impune un asemenea job. Mamă ai scos-o.😂 Hai continuăm șueta ca la o cafea că doar suntem prieteni.

Falcă : Cu ce îi mai aburim anul ăsta ca să dea bine electoral ?
Bibarț : Băăăa, ceva digital că prinde la tineri, era rahatul ăla cum îi zice ? Smart City !
Falcă : Camere, beculețe. Jumi -Juma ca de obicei, plus comisionul de baștan la băiatu’
Bibarț : Îi pun pe băieți să scrie gargara și apoi vedem unde pică
Falcă : Of, of, voi produsele mele. Dacă întreabă cineva ceva le arați salata de cabluri de pe stâlpul de lângă primărie. Oricum n-au ei habar.

Dacă ar rămâne doar gargara ar fi bine, sunt simple vorbe se duc în mă-sa la fel cum au fost rostite, oricum nu îi ascultă nimeni, dar problema e că mai și curge gros, din buzunarele noastre în jeburile lor largi. Cine naiba observă că vineri 28 februarie, când toată lumea începea să fie terorizată de CORONA, băieții ăștia SMART se pregăteau să arunce 15 milioane de Euro pentru 1500 camere pentru a-i monitoriza pe arădeni. Chestie de psihologie. S-a prins Fifor, a ridicat vocea și le-a explicat oamenilor ce înseamnă, dar au scăpat basma curată că pandemia bătea la ușă.
“Să se uite la străzi, la aspectul oraşului, nu de camere avem nevoie. Nu-i criminalitatea atât de mare încât să justifice o astfel de investiţie.” spunea un bărbat pe bulevard, în timp ce altul suspina : “Faţadele la clădiri, drumurile şi toate celelalte curăţenia oraşului nu numai în centru şi la periferie că acolo e dezastru.”
Dacă prețurile sunt umflate de 20 ori sau de 40 ori nu e treaba mea, ci a domnilor ofițeri care ar trebui să își facă jobul, dar tare mă tem că gașca care conduce Aradul e în cărți și cumetrii puternice pe zona asta, așa că : Adio Texas !
Îmi vine să râd când Orban le spune primarilor: GET SMART ! Subliminal e o nouă invitație la furat cu acoperire legală. Nu vă uită conu’ Alecu.

Konu ALECU

1 COMENTARIU

  1. Voi va imaginati ca Falca si Birabt isi vorbesc? Singurele discutii le au pe comisioane si pe cearta, cand Birat ii da peste fata la Falca. In rest, eu vad in poza doar niste smecheri infractori – impostori profesionali.

Comments are closed.