„A trecut un an și jumătate de când Aradul a sărbătorit Centenarul Marii Uniri fără monumentul atât de dorit de arădeni, pe care politicianul de carton Ghiță Falcă și trepădușii lui îl promit de prin 2007, de când s-a semnat contractul cu sculptorul Florin Codre.

13 ani în care Falcă și ai lui ne-au arătat atât incompetența acestei găști portocalii, care e preocupată doar să fure din banul public, 13 ani în care Falcă și ai lui ne-au arătat disprețul pe care îl au față de valorile și istoria acestui oraș.

În 2018, Ghiță Falcă dădea vina pe Guvernul PSD, pentru neputința sa de a amplasa monumentul Marii Uniri și a da astfel importanța cuvenită Centenarului. Se tăvălea în chinuri Ghiță Falcă, pe la televiziunile de casă, arătând cu degetul spre guvern, spre Ministerul Culturii, jurând cu mâna pe inimă că el a făcut totul, dar dușmanul de la București l-a oprit să cinstească cei 100 de ani de la Marea Unire.

Ce demersuri ai făcut în această perioadă, opt luni de când e la guvernare PNL, tu și aghiotanții tăi Bibarț și Bîlcea, care altădată păreau și ei foarte îngrijorați de această problemă?

Arătați-ne și nouă o adresă măcar trimisă ministerului, să vadă arădenii că vă pasă. Povestiți-ne despre un drum la Ministerul Culturii, despre o întrevedere cu ministrul, să vadă arădenii dacă sunteți interesați de subiect sau doar i-ați mințit, din dorința de a mai aduna niște voturi.

Vine campania electorală, Ghiță Falcă, mai trage o minciună cu monumentul, așa cum ai făcut și cu Cetatea Aradului, pe care ani de zile ai refuzat să o primești, sau cu pasajul de pe centura Aradului, pe care l-ai blocat din dorința ta de a duce un război inutil pentru arădeni cu parlamentarii PSD.

Hai, minte-ne frumos, că doar asta faci și tu și sacii tăi de cartofi, de 16 ani încoace.”

Mihai FIFOR, senator PSD Arad

#AradulfaraFalca

2 COMENTARII

  1. Se spune ca pentru oamenii mici si enormitatile sunt mici. Remarca este foarte potrivita si pentru gasca PDL- PNL din Arad. Ceva ce trebuia sa fie un monument maret pentru aniversarea unui moment maret, a devenit o expresie a incompetentei si coruptiei peneliste.Orice nu se realizeaza in Arad are cauza „la Bucuresti” si orice nu suntem in stare sa facem sunt de vina altii. Ca o bataie de joc, in locul monumentului real, au amplasat o improvizatie din ceva metal ruginit. Fiind si acolo tot o improvizatie au uitat sa isi dea aprobarea necesara pentru amplasarea monumentului pe spatiul public. Jenant!

Comments are closed.