Dragi prieteni și locuitori ai Comunei Zăbrani!

În data de 27 septembrie veți avea posibilitatea de a vă alege pentru un nou mandat de patru ani, Primarul, Consiliul Local, Consiliul Județean și Președintele Consiliului Județean!
Văzând atâtea candidaturi lansate deja în cursa pentru Primărie si Consiliul Local, cu diferite critici, sloganuri, promisiuni și teme de campanie, am căutat să vin în fața dvs. într-un mod cât mai simplu, cu realizările acestui mandat, mandat în care, printre multele realizări, am introdus canalizarea, am asfaltat întreg Zăbraniul, străzi în Chesinț și Neudorf, am reabilitat iluminatul public de tip LED în toate satele și am demarat cel mai mare proiect de construire a unui cartier de locuințe cu un număr de peste 370 locuri de casă pentru tinerii noștri și alte persoane interesate.
Dar ce poate fi mai frumos când oameni cu care te saluți pe stradă sau te vezi o dată în an, apreciază tot ceea ce s-a realizat și practic prin postarea domniei sale în mediul on-line, mă îndeamnă să îmi anunț candidatura pentru un nou mandat!
De aceea, pentru toți locuitorii ca şi Dl. Blidariu (care sunt foarte mulți), care apreciază tot ceea ce s-a realizat de-a lungul anilor în Comuna Zăbrani, doresc să îmi anunț candidatura pentru un nou mandat de primar în fruntea Comunei Zăbrani, mandat în care obligatoriu trebuie să finalizăm proiectele mari de infrastructură (apă-canal Chesinț și canal Neudorf și asfaltarea tuturor străzilor rămase, trotuare șanțuri si podețe), proiecte în care am nevoie de majoritatea echipei mele PNL din Consiliul Local Zăbrani, dar și de echipa PNL pentru Consiliul Județean și Președintele Iustin Cionca!

Marian TOADER

Foto: Daniel BLIDARIU