Geani Pistru, vestita Contesă de Hășmaș, s-a cam dat la fund, vorba vine, în ultima vreme. Președinta organizației de muieri de la PNL Arad nu a mai ieșit în public să-și susțină aberațiile, să se laude, precum o matroană, să iasă în evidență etc. cu mai nimic. Nici nu prea mai are cum, ANI (Agenția Națională de Integritate) i-a dat „sentința”  – Geani nu mai poate accesa în nicio funcție publică! Normal că nici cea de deputat, la care a sperat și visat, văzându-se deja în structura Parlamentului viitor.

După spusele unora, Contesa i-a „spart” viitorul, cel puțin deocamdată, lui Sergiu Bâlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. L-a băgat în diverse manevre preelectorale, încercând să-i creeze imagine în speranța unei candidaturi ale acestuia, din partea PNL, la Primăria Arad. Din păcate pentru Geani, „serviciile”, inclusiv Falcă, l-au desemnat pe Bibi Călinuț – băiat de casă, candidat pentru Primăria Aradului.

Dar, asta se știe deja, că s-au depus listele la BEJ. Ce nu se știe este de ce tace Contesa de Hășmaș? Ce i-a promis Falcă botoxatul, ei și lui Bâlcea? Că la un moment dat, poate chiar și acum, Geani cu Jitză erau pe-o mână la toate cele de trebuință financiară, manevre, ălea, ălea. Că Geani „face”, în continuare, e clar. Vezi doar susținerea în funcții de conducere în instituțiile din subordinea Primăriei și chiar a Consililului Județan a unor „pile”, neamuri, prieteni, fini, clientelă de partid etc.

Dar, vorba aia, de ce ne batem noi capul unde își bat alții…. Cu „la” la urmă. Chiar așa.

Ghidul BEȘ BAR