Atâtea minciuni pe centimetru pătrat căte ne-au fost date să auzim cu ocazia vizitei la Arad a lui Ludi Orban, secondat de botoxatul Falcă, nu am mai aizit demult. Că majoritatea arădenilor nu mai cred în promisiunile electorale, e CLAR! Dar, vom vedea în 27 septembrie.

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, am stat strâmb și am încercat să judecăm drept în privința vizitei electorale a lui Ludi Orban. Ce a vrut elementul în cauză să transmită. Că, din câte știm, pe botoxatul de Falcă, cel care a transformat Aradul în comună, nu-l  mai suportă nimeni din conducerea centrală a PNL. Cu atât mai puțin Ludi. Dacă botoxatul pensat a căzut și în dizgrația nașului său de căsătorie (de interes?) și nașul fețiței Elei Falcă, atunci e clar că vizionarul e dus rău. Oare or fi fumat împreună Falcă cu Orban? Și dacă da, oare ce? Poate ne spun cei de la Poliția Arad…

Revenind la minciunile electorale ale lui Ludi și botoxatului, și dacă tot suntem făcuți pesediști de către anumite persoane, haideți să vedem ce zice șeful PSD-ului arădean despre gogomăniile celor doi, secondați de „securistul” de Bibi Bibarț, primarul (încă) de conjunctură a comunei Arad.

„Am asistat ieri (sâmbătă, nota red.) la un nou episod al telenovelei liberale, regizat de „ioroparlamentarul“ de Brad, Ghiță Falcă, cu bufonul LuCOVID Orban în rol principal.

Un exercițiu ieftin de imagine, pe bani publici, desfășurat în instituții publice, prin care sinistrul personaj Falcă încearcă să păcălească din nou arădenii că e preocupat și de altceva în afară de a-și umfla buzunarele, așa cum a făcut-o în ultimii 16 ani, din poziția de primar.Nu poți să nu râzi și să nu plângi în același timp, când vezi că Orban a venit până la Arad, pe banii noștri, ca să semneze un „ACORD DE COLABORARE pentru identificarea unor surse de finanțare necesare regenerării Cetății Aradului”. Adica ce? Adica, NIMIC!

Ani de zile, baronul portocaliu Falcă a refuzat să redea acest obiectiv arădenilor, a refuzat să reabilteze unitatea militară din Gai, pentru ca batalionul din cetate să se mute în acea locație, a refuzat să ridice locuințele ANL, așa cum s-a angajat prin protocolul din 2010, semnat cu Ministerul Apărării Naționale.

A venit LuCOVID Orban de la București, pe banii noștri, ca să semneze un alt protocol (îi place cuvântul ăsta, care duce cu gândul la șpriț), pentru centura ocolitoare est. Nu au sursă de finanțare, dar dă bine în campania electorală să vinzi gogoși arădenilor, că faci o centură pe care baronul portocaliu Falcă o promite de 20 de ani.

A mai venit LuCOVID să laude sistemul de sănătate arădean și să promită fonduri pentru spitale, uitând că am fost în topul focarelor din țară, în criza de coronavirus, uitând să le spună arădenilor că avem cel mai slab președinte de Consiliu județean din istorie, că sunt zeci de morți pe care acești politruci liberali îi au pe conștiință, din cauza incompetenței.

Cât mai acceptăm batjocura pedelisto-liberală, dragi arădeni? Câți oameni trebuie să mai moară, ca acești incompetenți să fie dați jos din funcțiile pe care s-au cocoțat prin minciună și din care s-au îmbogățit peste noapte? Nu credeți că a venit timpul să-i trimitem acasă, să vindecăm Aradul de această ciumă galbenă?

27 septembrie e ziua în care putem si vom schimba impreuna destinul Aradului…!”

P.S.1 Dacă peneliștii, pediști vopsiți și ce-or mai fi, ne fac pesediști, pesediștii ne consideră peneliști. Și tot așa. Sincer, noi suntem cu „partida” lu romi, care îi simpatizează pe cei de la Pro România. Asta să vă băgăm în ceață totală. Am zâs! 

P.S.2 Ce au căutat Falkă ku Orban în curtea Bibliotecii județene, pe mini terasa de acolo în care Primăria a băgat aproape 150.000 de euro?  

BEȘ BAR