Stimați tovarăși și pretini comuniști și securiști, bănuim că știți la cine facem referire în titlu: la noul inspector – șef al Inspectoratului de Poliție al Județeului Arad, nimeni altul decât comisarul șef Alin Petecel, de la „Cimișoara”. Dacă doriți informații suplimentare și parțial oficiale despre polițistul în cauză, care n-a avut loc nici în Dolj, nici în Timișoara, internetul vă stă la dispoziție.

Noi vă spunem ce am auzit de la sursele noastre, că e mai multe și mai apropiate fenomenului… Astfel, Alin Petecel este unul dintre polițiștii care nu se prea „integrează” în sistem, personaj controversat chiar fiind. De ce atâtea mutări, detașări, interenții, articole prin presă etc.? Nu s-a integrat, este un rebel, se bazează pe cineva, ceva care să-i țină spatele? Ca să nu mai continuăm? Cei în măsură știu, cu siguranță, că parte din cele de mai sus sunt reale sau parțial adevărate. Dacă știu până și cei din Complexul Studențesc din Timișoara, zonă de care a răspuns direct.

În ceea ce ne privește, noi, arădenii, așteptăm ca omul să demonstreze ceva. Nu înainte de a nu ne întreba de ce nu a mai fost bun la șefia IPJ Arad cms-șef Ioan Tamaș (mutat pe linie de… partidă tocmai aici, la Vaslui). Sau de ce nu s-a găsit un ofițer superior care să fi lucrat sau lucrează la IPJ Arad, și care cunoaște situația operațională din comuna Arad, moșia botoxatului Falcă? Ce, Aradul nu are polițiști competenți? Parcă pe vremea când Traian Igaș era ministru de Interne mulți ofițeri de poliție și nu numai au fost promovați în funcții cheie, la Capitală și nu numai, câțiva dintre ei fiind și acum pe posturile respective.

Ghidul BEȘ BAR

(p)