Doctorașul de la USR-ul că rădăcini adânce în PNL-ul lui Falcă, ori e paralel cu ce se mânâncă politica (și nu ar fi exclus), ori vrea cu tot dinadinsul. Sau așa este echipa lor de campanie, cea de la partidul ce carton. Bunăoară am cititit următoarele: …am distribuit materiale in piața Obor, alături de Adrian Wiener și Razvan Anghel, candidații USR PLUS pentru primăria Arad și președinția CJ Arad.
Va putem spune ca dintre toate materialele care au fost distribuite azi, ale noastre au fost cel mai puțin aruncate pe jos.” Bravos, națiune! Și ce înseamnă asta în opinia ta doctorașule, iepurele de câmp al lui Falcă botoxatul? Că noi, comuniștii de la Flacăra roșie, dimpreună cu mai mulți tovarăși am tot încercat să deslușim așa zisul mesaj, care numai electoral nu e, și nu am înțeles esența.
A, și mai e ceva doctorașul Wiener, a cincea roată la cocia botoxatului, spunne că ar vrea să facă Aradul bine! Păi, din calitatea sa de medic, de managar general de spital, de director medical la Județean, vrea să repare ce (și) el a stricat.
Vai, vai, vai, vai, vai, vai! Mare- grădina Ta, Doamne!
P.S. Poate pliantele voastre au hârtia mai subțire și merg mai bine la… budă.
Recuperatorul de pliante 
(p)